Verwarming

Bonarius brengt warmte in huis

Een aangename temperatuur in uw huis begint natuurlijk met een goed functionerende centrale verwarming. Hiervoor bent u bij Bonarius Installatietechniek aan het juiste adres.

Samen met u bekijken we welke installatie het beste past bij uw situatie. Ook het onderhoud nemen we graag voor onze rekening.

Cv-installateur pur sang

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van cv-ketels en het aanleggen van complete verwarmingsinstallaties. Naast het complete installatiewerk, kunnen we ook het jaarlijkse onderhoud van uw ketel of installatie voor onze rekening nemen. Als u wilt kunt u hiervoor een onderhoudsabonnement afsluiten. In dat geval betaalt u een vast bedrag per periode en bent u altijd verzekerd van een perfect werkende cv-ketel. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een storing, dan zorgt onze 24 uur service zo snel mogelijk voor een oplossing.

Als installateur komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies welke cv-ketel voldoet aan uw wensen en hoeveel radiatoren nodig zijn om te voldoen aan uw warmtevraag. Kortom, wij zijn uw deskundige partner voor centrale verwarming!

CV ketel huren of leasen

De aanschaf van een nieuwe cv ketel is een behoorlijke investering, die zelden op een gunstig moment komt. Wij bieden u de mogelijkheid tot huur of lease, zo kunt u altijd beschikken over de beste en efficiƫntste ketel.

Bekijk onze mogelijkheden voor het huren en leasen.