Service & onderhoud

diensten-bonarius-airco

Onderhoud in goede handen

Om uw verwarmings-, gas-, airco- of waterinstallatie in goede conditie te houden, is regelmatig onderhoud cruciaal. Ook hiervoor kunt u Bonarius inschakelen.

Bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt kunnen we eventuele kleine problemen snel oplossen en zo grote storingen voorkomen. Bovendien functioneert een goed afgesteld apparaat een stuk zuiniger en gaat een goed onderhouden systeem langer mee.

Geen abonnement, toch zekerheid

Wilt u het hele jaar door de zekerheid van comfort en warmte?
Laat uw CV Installatie jaarlijks onderhouden door Bonarius. Wij werken niet met contracten en laten onze klanten vrij in de keuze van onderhoudsmoment. Uiteraard adviseren wij u om de installatie jaarlijks te onderhouden, maar leggen u dit niet middels een contract op. Wij zijn overtuigd van onze diensten en service en geloven er dan ook in dat wij u mogen bedienen wanneer u dat nodig acht. Zo heeft u de optimale vrijheid en toch de zekerheid van een juiste installateur.

Redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud

Veiligheid

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

Verminderde kans op storingen

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

Langere levensduur van uw installatie

Moderne CV-ketels dag en nacht in de weer zijn om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw cv of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe, dure cv-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.

Hoger rendement

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw cv-ketel. Hr-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!

Meer informatie leest u in deze servicefolder.