Electrotechniek

Electrotechniek; meer dan bedrading

Als totaalinstallateur is Bonarius Installatietechniek thuis in elektra in de breedste zin van het woord. Denk hierbij niet alleen aan elektrische leidingen, maar bijvoorbeeld ook aan de aanleg van een compleet beveiligingssysteem.

Met domotica-oplossingen zoals verlichting die automatisch aangaat als u binnenkomt maken we het dagelijks leven graag een beetje makkelijker!

Bedrading, schakelaars en verlichting aanleggen

Bonarius Installatietechniek is een betrouwbare elektricien als het gaat om het trekken van bedrading, het plaatsen van schakelaars en het aanleggen van verlichting. Daarbij zorgen we niet alleen voor een perfect werkende en veilige installatie, maar ook voor een gedegen advies. Wij vinden het namelijk belangrijk dat aan al uw eisen en wensen wordt voldaan.

Beveiligingssystemen

Het installeren van beveiligingssystemen, zoals camera’s en alarm behoort ook tot onze dienstverlening. Of het nu gaat om de beveiliging van uw woning of kantoorpand, u bent bij ons aan het juiste adres. Onze gecertificeerde elektriciens verzorgen de installatie.

Domotica

Voor comfortabel en veilig wonen en werken biedt Bonarius Installatietechniek diverse domotica-oplossingen. Denk hierbij aan verlichting die automatisch aangaat als u binnenkomt of het bedienen van al uw elektrische apparaten via een iPad. Wij leveren altijd maatwerk en maken uw wensen graag waar. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren we u graag over alle mogelijkheden.