Dak

Met Bonarius heeft u altijd een dak boven het hoofd

Daken en goten beschermen uw woning tegen invloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk dat uw dakbedekking en dakgoten in goede staat zijn.

Is dit niet het geval? Schakel dan direct onze vakbekwame dakdekkers in. Bonarius Installatietechniek weet uitstekend de weg op het dak, om welke dakbedekking het ook gaat. Kunststof of bitumineus, hellend of plat dak, zinkwerk of dakkapel; we zorgen altijd voor een waterdichte oplossing.

Dak inspectie

Van zware regen of een fikse hagelbui tot een behoorlijk pak sneeuw: in ons wisselvallige Nederlandse klimaat hebben daken en goten het flink te verduren. Twijfelt u over de kwaliteit van uw dak en dakbedekking?

Dakbedekking en dakgoten

Als dakdekker zijn we 100% thuis in het aanleggen, vervangen en repareren van dakbedekking en dakgoten. Wij werken met kwalitatief goede materialen, zoals zink, kunststof of bitumen. Of het nu gaat om een schuin dak of plat dak, u kunt bij ons rekenen op ambachtelijk vakmanschap en een hoogstaande kwaliteit.

Dus bent u op zoek naar een specialist op het gebied van dakbedekking en dakgoten, dan bent u bij Bonarius Installatietechniek aan het juiste adres.

U kunt ons ook inschakelen voor het plaatsen, onderhouden en repareren van dakgoten van zink, koper en pvc.